Lad os ta´ en snak!

Udfordringerne kan være mange når man skal igang med et nyt produkt eller lagt en ny brandstrategi. Jeg hjælper dig med at fokusere på den vigtigste problemstilling. Ring til mig på +45 51942164 eller udfyld formularen nedenfor.

15 + 9 =


Værd at vide om vores samarbejde

Hvad koster det at få lavet et logo?
Et brand er mere end blot et logo, derfor får du en komplet brandguide klar til at implementere i din markedsføring og kommunikation når du samarbejder med mig. Prisen starter fra DKK 49.000,- (ekskl. moms)

Hvad koster det at få lavet et website?
Alt efter funktionalitet, kompleksitet, valg af CMS kan prisen variere rigtig meget, derfor kan det være svært at vide hvad netop dit website vil koste, men prisen for et nyt website starter fra DKK 85.000,- (ekskl. moms)

Kan én person løfte opgaven med at lave en komplet brandguide?
Jeg har et netværk af dygtige samarbejdspartnere (udviklere, tekstforfattere, SoMe specialister) som jeg kommunikere med på daglig basis og som bliver inddraget i processen når der er behov for det.

Hvor lang tid tager det at udvikle en brandguide?
Efter vi har indgået en aftale skal du regne med at der går 4 uger inden du står med dit logo i hånden.

Hvor lang tid tager det at udvikle et website?
Det kan være meget forskelliget, og kommer meget an på projektets omfang, men du vil som udgangspunkt kunne begynde at se dit website komme til live efter 8 uger, og er der tale om et enkelt website har du den endelige løsning efter 12 uger. Skal jeg levere content (billeder, video, tekst) er situation dog en anden.

Virksomheder der er kommet videre med deres designudfordringer

Cadesign form
HTH Køkkener
Benders
Tegelmaster
Egernsund Tegl
Vindstød

Home
Otello Advokater
Musikundervisning
Cadesign Mind
Terrassehusene
Lead – enter next level

Nicolas Vahé
Attityde
Petri & Haugsted
Svane
Electrolux
Exhausto

Nethart
Moland Gruppen
Agrokron/Agilia
Uno form
Outline
AVK GUMMI