Lad os ta´en snak!

Udfordringerne kan være mange når man skal igang med et nyt produkt eller lagt en ny brandstrategi. Jeg hjælper dig med at fokusere på den vigtigste problemstilling. Ring til mig på +45 51942164 eller tryk på det blå chat ikon.

Kontakt

De spørgsmål jeg får stillet mest

Laver du logo og visuel identitet (brand platform)?

JA! Jeg elsker at pakke din virksomhed ind i en ny identitet, så du får skabt en klar rød tråd i alle dine markedsføringsaktiviteter.

Hvad koster et logo og en visuel identitet (brand platform)?

Skal du opbygge et stærkt brand, er logoet blot det visuelle punktum du sætter i enden af en sætning. Et brand er mere end farver, billeder og fonte - det er den måde som dine kunder opfatter dig på. Sammen arbejder vi med at finde ind til din DNA og skabe din brand historie. Hvad du laver og hvordan du laver det, er helt afgørende for at finde ind til det, der gør at du adskiller dig fra dine konkurrenter. Mine priser for udvikling af brand strategi og brand platform starter ved 60.000,-

Hvad er din timepris?

Jeg arbejder med en værdibaseret prisstruktur. De opgaver jeg løser skal give værdi til din virksomhed ellers giver det ikke mening for dig og mig at samarbejde. Typisk ligger de projekter jeg arbejder på mellem 35.000 - 130.000,-

Designer du websites?

JA! Sammen med dygtige samarbejdspartnere har jeg udviklet mange digitale løsninger. Jeg hjælper dig med at udvikle strategien, designe en klikbar prototype og sammen med skarpe udviklere får vi dit digitale produkt online.

Hvad koster et website?

Hvad koster en bil? Det kan være svært at sige hvad et website koster. Men for et standard website opbygget i enten WordPress, Drupal eller Umbraco og uden avancerede funktionaliteter starter et website på 95.000,- Websitet er selvfølgelig designet 100% til dig, så det løser de udfordringer du har.

Løser du mindre grafiske opgaver?

Det korte svar er nej. Skal du have rentegnet et logo, lavet en folder eller have løst andre mindre grafiske opgaver, så finder du helt sikkert andre der kan hjælpe dig bedre end jeg kan.

Hvornår kan du starte?

Fra vi bliver enige om at jeg er den rette til at hjælpe dig, går der typisk 4 uger inden jeg kan gå igang med din opgave.

Over hvor lang tid strækker processen sig?

Det afhænger af hvad jeg skal levere. En Brand strategi + Brand platform leverer jeg typisk indenfor 4 uger. Grunden til at jeg kan levere det så hurtigt er, at jeg kun arbejder med et projekt af gangen. Et website strækker sig over lidt længere tid, typisk 8-12 uger, da jeg har eksterne kræfter til at tage sig af udviklingen af websitet.

Hvornår betaler jeg?

Du betaler 50% inden opgaven sættes igang. Når opgaven er løst betaler du de resterende 50%.

Vil du vide mere om, hvordan jeg løser mine opgaver? Så tag et kig på min proces.