Praktisk orienteret Art Director og grafisk designer

Med fokus på detajlen
 

Grafisk design med slutbrugeren i centrum

Jeg er en praktisk orienteret grafisk designer og Art Director. Jeg har fokus på indhold og formidling af mine kunders budskab – løsningerne skal give værdi for slutbrugen, for hvis de gør det, giver det også værdi for mine kunder.

Baggrund
Jeg er født og opvokset i Silkeborg, men har i mange år boet i London og København, hvor jeg har arbejdet indenfor musikbranchen. Jeg er selv udøvende musiker – har i forskellige konstellationer udgivet musik på pladeselskaber i Danmark og i Tyskland – har kørt mange tusinde kilometer på landevejene i Danmark og det meste af Europa for at komme frem til et spillested.

Hør mit nuværende band, Udengrund→

Jeg er nu bosat i Aarhus, hvor jeg blev uddannet mediegrafiker fra Center for Kultur og Visuel Kommunikation på Aarhus Tec i 2012.  Under min elevtid var jeg ansat hos 3d multimedie bureauet Cadesign form, hvor jeg efter endt uddannelse havde en fast stilling, indtil jeg valgte at udleve min drøm som selvstændig Art Director og grafisk designer. Udover min store passion for grafisk design, nyder jeg at gå omkring med mit kamera og indkapsle nogle af hverdagens øjeblikke. Du kan se nogle af mine billeder her:

www.flickr.com→
www.500px.com→

Har du spørgsmål, brug for en grafisk hånd eller ønsker du sparring omkring dit næste projekt?

Ring endelig til mig på +45 5194 2164 eller skriv en mail til info@kvestergaard.dk